Melyiket választanád?

Itt ez a két alaprajz. Alapvetően mások, de ugyanarra a házhelyre készültek. Melyik tetszik jobban?
Amit még fontos tudni, az a tájolás: bal oldal néz északra, a jobb délre.
Remélem eligazodtok a rajzokon, a nappalikban az a négyzet a kandallót jelöli (aminek az első képen teraszra néző sütögetője is van, a második képen pedig az étkező felé is látható tűztere). A hálók a tetőtérben vannak, azt most ne keressétek!

 Jó, nincsenek illúzióim a kommentelést illetően, de azért nagyon örülnék, ha érkeznének szavazatok, úgyhogy szavazzatok, őrült kíváncsi vagyok!!!!!

2 thoughts on “Melyiket választanád?

 1. otthonzalában says:

  Én mindenképpen az elsőre szavazok! A nappali, konyha-étkező hármas szerintem nagyon jó együtt. Főleg, hogy egy zárt déli terasszal vannak kapcsolatban, a reggeli fények be fogják világítani az egész házat a nappalin keresztül. Az is tetszik,hogy a dolgozó szeparált, így nem zavarja a "családi idill" az éppen koncentrálni kívánó dolgozót, akár ügyfeleket is fogadhatunk itt úgy, hogy nem kell átjönni a lakáson. A munka miatt érkező vendég, partner még Wc-re is elmehet és nem lát semmit a házból, ami jó!
  A terasz-nappali sütögetős kandalló álomszerű! Nem kérdés nekem, hogy ő a befutó.

 2. Réka says:

  Köszi a szavazatot!!!
  Igen, a sütögető a teraszon briliáns, és a tervező még olyan praktikus dolgokra is gondolt, mint a háztartási helységből kilépő teregető terasz! A nappalinak ideális a fekvése, de talán a lépcsőház a wc-vel túl sok értékes területet vesz el a déli oldalból.
  Nemsokára persze elárulom, melyik lett a kiválasztott 😉

Leave a Reply