Tabula rasa

Ígértem egy videót, melyen körbejárhatjátok a frissen glettelt, ajtókkal felszerelt, szép, fehér házat….
Most még minden “üres vászon”. A szerkezeti elemek a helyükön, de amitől igazán egyedi lesz, abból még semmi nem látható.
Persze számunka már most is rengeteg személyes van a házban, minden szeglete hosszas gondolkodás eredménye. De az igazán izgalmas, látványos része az építkezésnek azért mégis csak most kezdődik! Mondhatni, most kezdjük a szépítkezést… 🙂

Úgy gondolom, teljes lakást átívelő, “bejárós” videó nem lesz több a jövőben, de remélem annál több részletgazdag, a helyiségek átalakulását nyomon követő bejegyzés kerül majd fel a blogba!
Jó nézelődést!
😉

8 thoughts on “Tabula rasa

 1. Kinga Bodnár says:

  És kibírja, hogy meg sem szólal…:D
  Miért nem lesz több bejárós?
  Miért lett üvegtégla,ill.menet közben jöttetek rá, hogy nem tetszik?
  (Lemaradtam valahol…)

 2. Réka says:

  Ha már be van rendezve, nehezebben áttekinthető egy ilyen videón, és a részletek is elsikkadnak. Szerintem a fotók informatívabbak lesznek, a ház szerkezetével pedig most már megismerkedtetek. 🙂 Az üvegtégla kényszerűségből lett ideiglenesen berakva, most van lehetőségünk cserélni:)

 3. Réka says:

  ó, igen, a lépcső! 😀 először szecessziósat, aztán art decosat gondoltam, de valami egyszerű klasszikus kell majd, fémből mindenképp, amit be tudnak szépen hajlítani. Ennél konkrétabb válaszom még nincs:))))

Leave a Reply